lördag 9 april 2016

Thailandsresan II


P g a omständligheter, har jag inte hunnit skriva eller visa något här, men här kommer ett första inlägg från Thailandsresan.

Efter Ao Nang, åkte vi till Lanta. Ingen favoritö första gången jag var där för 12 år sedan och inte kändes det bättre nu, men vi var där bara ett dygn och enbart för att hälsa på P med familj, som hyrt hus där ett år och nu köpt ett hus för att i stort sett bosätta sig där. 


Papillon där vi bodde, ägs av en Malmöbo visade det sig. Nu såg vi inte honom men en riktigt fin flagga satt uppsatt i baren!



 Sanden på Lanta är mestadels rödbrun och inte sådär vit som jag helst vill ha, men vattnet är fint och svalkade kanske något mer än vid stränderna runt Ao Nang. 


På kvällen fick vi en fin solnedgång på Castaway Resort och efter en, som vanligt, god middag somnade vi gott i vår bunge.


Dagen därpå, for vi så vidare.  I allt kaos och med alla människor, finns det ändå någon slags organisation, som är intressant att se


Att 4, timmars resan sen blev en 8- timmarsresa var väl inte en av höjdpunkterna på resan precis, men vi givetvis fram till Lipe till slut.

2 kommentarer:

  1. Härligt se bilder från Thailand.
    Underbar solnedgång över havet.
    I Huay Yang har vi soluppgång över havet.
    Kram Titti

    SvaraRadera
  2. Soluppgång är nästan mer magisk än solnedgång. Soluppgången hade vi till min lycka på Lipe. Kram

    SvaraRadera